Energiagazdász Kft.
Legfrissebb híreink

Energiatanusítvány

2011-03-25

Csak januártól kötelező, ám máris ingatlanpiaci tényezővé vált az energiatanúsítvány. Ezt az új lakásokhoz kötelező, a használtakhoz pedig ajánlott kiváltani. Hogyan kaphatunk ilyet, ki nyer vele, és mennyibe kerül?

Bővebben

Napkollektorok

2011-02-28

Támogatást lehet nyeri a Széchenyi-terv keretében napkollektoros fejlesztésekre. Nem csak önkormányzatok, de vállalkozások és magánszemélyek is pályázhatnak.

Bővebben
További híreink
Hírlevél feliratkozás

Értesüljön az energiagazdálkodás legfrissebb információiról első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

E-mail cím:
Feliratkozás
Energetikai tanácsadás

Ez egy elég tágan értelmezhető téma. Van akinek az is tanács, hogy kapcsold le a villanyt és van akinél az sem minősül tanácsadásnak, ha elmondjuk, hogy mit kell tennie és mire kell odafigyelnie egy épület felújítása során.
Ezért úgy gondoljuk, hogy ha valaki tanácsadással keres meg, akkor vagy azért teszi mert valamilyen ismeretanyaga hiányos és a választ szakértőtől szeretné megtudni (nem akar időt és energiát szánni a tudásanyag megszerzésére), vagy bizonytalan a dolgában és szakértői megerősítést szeretne. Mindkét esetben méltányosnak tartjuk a megfelelő mértékű ellenszolgáltatást. Ezért díjmentes tanácsadói szolgáltatást nem végzünk.
A honlapunkat igyekszünk úgy kialakítani és feltölteni, hogy mindenki hozzájuthasson a neki szükséges információkhoz. Ha nem találja meg a neki szükséges információkat és úgy ítéli meg, hogy megfelelő válaszokat kaphat tőlünk, akkor forduljon hozzánk bizalommal írásban az on-line tanácsadói felületen. Ha szakmai értekezést, számításokat, vagy jogi információkat szeretne, akkor valószínűleg egy árajánlatot fog kapni (mi is rengeteg időt és energiát fektettünk a tudásunk megszerzésébe), egyéb esetben természetesen válaszolunk a kérdésekre.

Mennyibe kerül?
Az attól függ, hogy mi a feladat és hol kell azt teljesíteni.
A díjainkat a Magyar Mérnöki Kamara honlapján közzétett ajánlások alapján határozzuk meg. Így vállalási áraink a feladatra fordított idővel és szakmaiságával arányosan kb. 10.000 - 15.000 Ft / óra díjazással kalkulálhatók.
Az utazási díjakat 150 Ft / km egységárral kalkuláljuk.

Főoldal                               Oldaltérkép Hírek
Copyright © energiagazdasz.hu., 2006-2014. Minden jog fenntartva!