Energiagazdász Kft.
Legfrissebb híreink

Energiatanusítvány

2011-03-25

Csak januártól kötelező, ám máris ingatlanpiaci tényezővé vált az energiatanúsítvány. Ezt az új lakásokhoz kötelező, a használtakhoz pedig ajánlott kiváltani. Hogyan kaphatunk ilyet, ki nyer vele, és mennyibe kerül?

Bővebben

Napkollektorok

2011-02-28

Támogatást lehet nyeri a Széchenyi-terv keretében napkollektoros fejlesztésekre. Nem csak önkormányzatok, de vállalkozások és magánszemélyek is pályázhatnak.

Bővebben
További híreink
Hírlevél feliratkozás

Értesüljön az energiagazdálkodás legfrissebb információiról első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

E-mail cím:
Feliratkozás
Bemutatkozás

Cégnév:                          Energiagazdász Kft

Székhely:                       4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6. fszt. 41.

Telefon:                          +36-1 / 788-0351

Fax:                                +36-1 / 788-0351

e-mail:                            info@energiagazdasz.hu

web:                               www.energiagazdasz.hu

adószám:                       12455469-2-43

cégjegyzék szám:          01-09-935173

ügyvezető:                     Laczó Pál

Cégünk a vállalkozások energiaköltségeinek csökkentését tűzte ki célul. Ennek érdekében fejlesztettük ki Elektronikus Energetikus nevű energia monitoring és kiértékelő rendszerünket. Mint ahogyan a neve is jelzi kifejezetten az energetikusi munka segítésére (nem az energetikus helyett) készült. Az adatok "begyűjtése" után nem egy „adathalmaz áll” a felhasználó rendelkezésére (az általunk ismert felügyeleti rendszerek mindegyike ezt kínálja fel), a program számos olyan kiértékelési funkciót (modult) tartalmaz, amely azon energetikusok számára is komoly segítséget nyújt akik nem kimondottan számítógép virtuózok.
Legújabb fejlesztésünk a piacon újdonságnak számító ENEFEX rendszer, mely átláthatóvá, egyszerűen kezelhetővé és legfőképpen energia hatékonnyá teszi a vállalati energiagazdálkodást, energetikai rendszereket.


Számos olyan vállalkozás üzemel Magyarországon, akik nem akarnak (esetleg nem tudnak) főállású energetikust foglalkoztatni. Amennyire egy vállalkozás egyedi, annyira egyedi az energiagazdálkodása is. Van aki csak annyit vár el az energetikustól, hogy ellenőrizze az energia számláit és van aki főállású energetikust foglalkoztat. Egy biztos, hogy a legkisebb vállalkozásnak is van energia felhasználása és előbb vagy utóbb találkozik valamilyen megoldandó energetikai problémával (lehet az liberalizált energia piaci szereplés, energia hatékony felújítás, vagy megújuló energia felhasználás). Mi úgy látjuk, hogy azoknál a vállalkozásoknál tud az energetikus munkája hatékonnyá válni, akik nem csak beszélnek az energiagazdálkodásról, hanem tenni is akarnak érte.
Ezen tenni akaró vállalkozásoknak ajánljuk a "távenergetikusi" szolgáltatásunkat.

Miután energetikusoknak valljuk magunkat, nem kereskedőknek, ezért tevékenységünket igyekszünk márkafüggetlenül végezni. Tanácsadásainkat, felülvizsgálatainkat sokszor független társ szakértő bevonásával és segítségével végezzük (mi csak energetikusok vagyunk, nem pedig gépész- és villamos tervezők).

Független energetikai szakértőként nem engedhetjük meg magunknak a beszállítók felé történő elkötelezettséget, ezért nincsenek favorizált termékeink. Azt gondoljuk, hogy a felhasználás dönti el, hogy mi a megfelelő és a nem megfelelő termék. Hiába akarunk egy „jó” sport autóval szántani, ha arra a feladatra a „kevésbé jó” traktor az alkalmas, de van ahol a lóra van szükség, mert a traktor sem állja meg a helyét. Láthatjuk tehát, hogy a jó és a nem jó fogalma erősen alkalmazás függő.
Mi igyekszünk minden helyzetben az alkalmazáshoz illő legjobb megoldást javasolni ügyfeleink számára.
Saját termékeink mindegyike speciális, a piacon máshol nem beszerezhető, egyedi termék. Ha a feladatra van jobb, akkor természetesen a jobbat alkalmazzuk.

Főoldal                               Oldaltérkép Hírek
Copyright © energiagazdasz.hu., 2006-2014. Minden jog fenntartva!