Energiagazdász Kft.
Legfrissebb híreink

Energiatanusítvány

2011-03-25

Csak januártól kötelező, ám máris ingatlanpiaci tényezővé vált az energiatanúsítvány. Ezt az új lakásokhoz kötelező, a használtakhoz pedig ajánlott kiváltani. Hogyan kaphatunk ilyet, ki nyer vele, és mennyibe kerül?

Bővebben

Napkollektorok

2011-02-28

Támogatást lehet nyeri a Széchenyi-terv keretében napkollektoros fejlesztésekre. Nem csak önkormányzatok, de vállalkozások és magánszemélyek is pályázhatnak.

Bővebben
További híreink
Hírlevél feliratkozás

Értesüljön az energiagazdálkodás legfrissebb információiról első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

E-mail cím:
Feliratkozás
Távenergetikusi szolgáltatás

Ez egy igen változatos, mondhatjuk, hogy cégre szabott szolgáltatásunk. Az alapötletet az adta, hogy a rendszerváltással az energetikusi munka is átváltozott. Ez volt az a „felesleges” munkakör, akire egy csomó más feladatot is rá lehetett bízni (pl. munkavédelmi, tűzvédelmi, beruházási feladatok). A sok bába közt pedig elvész a gyerek, nem maradt idő az energetikusi munkára. Nem is volt rá szükség (?), mert a villany az jött a dróton, a gáz meg jött a csövön és nem is volt túl drága. Így az energetikus feladata a számlák ellenőrzésében merült ki.
Mi ezt úgy látjuk, hogy kisebb-nagyobb mértékben ma már mindenkinek szüksége van energetikusra. Akinek ideje és érdeklődési köre engedi, az az internetről szerzi be az információkat és megpróbálja egyedül megoldani a feladatot (ennek sikerességére vannak pozitív és negatív példák egyaránt). Van akinek a pénz nem számít (van ilyen!), ezért nem foglalkozik a kérdéssel, csak kifizeti a számlát és le van tudva az energia kérdése. Végül van aki tudja, hogy ő sem mindenható és bármennyire is tájékozott nincs ideje mindennel foglalkozni, ezért a részfeladatokat kiadja a terület specialistájának. Velük szeretnénk együtt dolgozni.
Miket szoktak ránk bízni?
Energia számlák előre jelzése, ellenőrzése
Energia számlák nyilvántartása
Energiaszolgáltatókkal való kapcsolattartás
Versenypiaci helyzetelemzések, versenytárgyalások lefolytatása
Fogyasztási szokások távfelügyelete
Energia ellátó rendszerek felmérése, dokumentálása
Veszteségfeltáró vizsgálatok végzése
Beruházások energetikai véleményezése, kivitelezésben való együttműködés

Mennyibe kerül?
Az attól függ, hogy mi a feladat.
A díjainkat a Magyar Mérnöki Kamara honlapján közzétett ajánlások alapján határozzuk meg. Így vállalási áraink a feladatra fordított idővel és szakmaiságával arányosan kb. 5.000 - 15.000 Ft / óra díjazással kalkulálhatók.

Főoldal                               Oldaltérkép Hírek
Copyright © energiagazdasz.hu., 2006-2014. Minden jog fenntartva!