Energiagazdász Kft.
Legfrissebb híreink

Energiatanusítvány

2011-03-25

Csak januártól kötelező, ám máris ingatlanpiaci tényezővé vált az energiatanúsítvány. Ezt az új lakásokhoz kötelező, a használtakhoz pedig ajánlott kiváltani. Hogyan kaphatunk ilyet, ki nyer vele, és mennyibe kerül?

Bővebben

Napkollektorok

2011-02-28

Támogatást lehet nyeri a Széchenyi-terv keretében napkollektoros fejlesztésekre. Nem csak önkormányzatok, de vállalkozások és magánszemélyek is pályázhatnak.

Bővebben
További híreink
Hírlevél feliratkozás

Értesüljön az energiagazdálkodás legfrissebb információiról első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

E-mail cím:
Feliratkozás
Termékeink
BL16 adatgyűjtő

BL16 adatgyűjtő

Nem találtunk ilyen eszközt a piacon, ezért fejlesztettük ki. Összesen 16 db analóg (4-20mA), vagy impulzus alapú mérő jeleinek fogadására képes eszköz. Az adatokat 1/2 perces és 15 perces időintervallumokban tárolja. Kommunikációja egyedi protokollon kialakított, ethernet, RS232, RS485 hálózatokon megoldott.

BL16 adatgyűjtő - Általános Ismertető

 A BL16 adatgyűjtő központ

A berendezés egy 16 impulzus analóg bemenettel rendelkező, memóriával és belső órával ellátott egység. A készülékeket különböző adatgyűjtő feladatok végrehajtására fejlesztettük. Minden berendezést elláttunk belső memóriával, mely áramszünet esetén is biztosítja az adatok megőrzését ( a készülék mintegy 5 órára visszamenőleg tárolja a félperces adatokat is ). A beépített memória lehetővé teszi továbbá, hogy több nap adatai tárolódjanak, ezáltal biztosítjuk a kommunikációs vonalak esetleges zavarai esetén, az adatvesztés elkerülését.
A készülék a 16 mérési ponton kívül, rendelkezik egy tarifa- és egy szinkronjel bemenettel. Ezek a jelek általában a villamos elszámolási mérővel való időszinkront biztosítják.
A begyűjtött fogyasztási adatokat a BL16 berendezésben 15 percenként tároljuk. Az így összegyűjtött negyedórás adatok öt napig, a részletesebb félperces felbontásúak öt óráig tárolódnak a készülék memóriájában.
Ezáltal a számítógépes oldalon is áthidalható egy gép újraindítása, egy esetleges hálózati probléma vagy egy áramszünet anélkül, hogy adatvesztés történne.

További termékeink
Főoldal                               Oldaltérkép Hírek
Copyright © energiagazdasz.hu., 2006-2014. Minden jog fenntartva!