Energiagazdász Kft.
Legfrissebb híreink

Energiatanusítvány

2011-03-25

Csak januártól kötelező, ám máris ingatlanpiaci tényezővé vált az energiatanúsítvány. Ezt az új lakásokhoz kötelező, a használtakhoz pedig ajánlott kiváltani. Hogyan kaphatunk ilyet, ki nyer vele, és mennyibe kerül?

Bővebben

Napkollektorok

2011-02-28

Támogatást lehet nyeri a Széchenyi-terv keretében napkollektoros fejlesztésekre. Nem csak önkormányzatok, de vállalkozások és magánszemélyek is pályázhatnak.

Bővebben
További híreink
Hírlevél feliratkozás

Értesüljön az energiagazdálkodás legfrissebb információiról első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

E-mail cím:
Feliratkozás
Energiagazdálkodási rendszerek tervezése, kivitelezése
Nincsenek a polcról leemelhető kulcsrakész energiagazdálkodási rendszerek. Vannak eljárások és módszerek, amelyek több helyen alkalmazhatók, de mivel minden vállalkozás és annak energiaellátó- illetve fogyasztó rendszere egyedi, így egyedi energiagazdálkodási rendszert igényel.

Tervezés

Tervezés alatt nem csak a mérők és szenzorok helyének, típusának és adatainak begyűjtésére alkalmas technikai rendszer megtervezését, hanem egy energetikai irányítási rendszer (pl. MSZ EN 16001) bevezetése melletti energiagazdálkodási rendszer kialakítását értjük. Az ISO szabványokból jól ismert, a folyamatos fejlesztést ösztönző PDCA (Plan-Do-Check-Act) elvet követve tervezzük meg a vállalat energiagazdálkodási rendszerét.

Kivitelezés

Adatgyűjtő és felügyeleti rendszereket nélkülöző vállalkozásoknak fejlesztettük ki és nekik telepítjük az Elektronikus Energetikus rendszerünket. Ez egy adatgyűjtő, felügyeleti és adatfeldolgozó rendszer. A komplexitása miatt kisebb vállalkozásoknak ajánljuk.
Akiknek több féle felügyeleti és adatgyűjtő rendszere van, az már biztosan megtapasztalta a rengeteg adat okozta káosz érzést és az ebből fakadó jelentés és kimutatás gyártó szellemi segédmunkás munkakört. Az ő munkájuk megkönnyítésére fejlesztettük az ENEFEX (ENergy EFiciency EXplorer) rendszerünket.

Főoldal                               Oldaltérkép Hírek
Copyright © energiagazdasz.hu., 2006-2014. Minden jog fenntartva!